Hardlopen…

Een van mijn goede voornemens dit jaar is weer meer sporten. Na 25 jaar voetbal ben ik daar afgelopen zomer mee gestopt, hoofdzakelijk vanwege tijdgebrek en daardoor afnemende motivatie. En “af en toe even niet” is geen optie bij teamsport, althans niet bij mij. Na 6 maanden niks, ben ik eind 2013 weer begonnen met hardlopen, om in 2014 überhaupt mijn levensstijl gezonder te maken. Meer sport, meer slaap, minder ongezond eten. Continue reading

Tijd voor verandering

Dag lezers (voor hen die nog over zijn gebleven)

Zoals jullie wellicht al tijden zagen werd het blog alleen nog gebruikt voor de promotie van events. Het originele doel, mensen informeren over ontwikkelingen in de markt van o.a. online marketing, is daarmee eigenlijk redelijk komen te vervallen.

Op mijn eigen plan de campagne voor 2012 heb ik echter het voornemen om het blog weer op te schonen, een nieuw jasje te geven en om er actiever gebruik van te gaan maken. Niet zozeer in de zin van alleen diepgaande artikelen, maar ook meer simpele en kleine dingen waar ik tegenaan loop in mijn dagelijks leven. Veel waarschijnlijk op het gebied van online marketing, maar ook meer persoonlijk van aard. Het moet een uithangbord van mij als persoon worden, de plek waar alles samenkomt.

De vernieuwing staat voor midden 2012 op de agenda, tussen punten als elke maand tenminste een boek lezen, een maand zonder TV, afstuderen in Q1 van dit jaar, (beetje) gitaar leren spelen (eerst afstoffen en stemmen), etc.

Voor hen die nog de moeite nemen om mijn blog te volgen, bedankt dat jullie zijn blijven plakken. Hou nog even vol, het eind van deze misere is in zicht.

Tot snel.

Update: inmiddels bijna winter. Misschien eerst maar wat lichttherapie om de motivatie op te wekken 🙂 Te druk momenteel nog met andere prioriteiten, waaronder Webiteers.

Vakantie. 3 lange weken vakantie.

Zo, na enkele maanden zweten en ploeteren is nu het moment van genieten aangebroken: vakantie. Van 10 september tot 4 oktober lekker even niets moeten, maar alles mogen. En daar ben ik ook wel aan toe, meer dan andere jaren. Ik ben niet zo iemand van vakanties. Na een paar dagen begint het alweer te jeuken, moet ik wat doen. Eerst maar eens beginnen met het kopen van een luchtbevochtiger voor die droge cv verwarming hier en natuurlijk een fraaie brievenbus van onze grote vrienden.

Continue reading