Tijd voor verandering

Dag lezers (voor hen die nog over zijn gebleven)

Zoals jullie wellicht al tijden zagen werd het blog alleen nog gebruikt voor de promotie van events. Het originele doel, mensen informeren over ontwikkelingen in de markt van o.a. online marketing, is daarmee eigenlijk redelijk komen te vervallen.

Op mijn eigen plan de campagne voor 2012 heb ik echter het voornemen om het blog weer op te schonen, een nieuw jasje te geven en om er actiever gebruik van te gaan maken. Niet zozeer in de zin van alleen diepgaande artikelen, maar ook meer simpele en kleine dingen waar ik tegenaan loop in mijn dagelijks leven. Veel waarschijnlijk op het gebied van online marketing, maar ook meer persoonlijk van aard. Het moet een uithangbord van mij als persoon worden, de plek waar alles samenkomt.

De vernieuwing staat voor midden 2012 op de agenda, tussen punten als elke maand tenminste een boek lezen, een maand zonder TV, afstuderen in Q1 van dit jaar, (beetje) gitaar leren spelen (eerst afstoffen en stemmen), etc.

Voor hen die nog de moeite nemen om mijn blog te volgen, bedankt dat jullie zijn blijven plakken. Hou nog even vol, het eind van deze misere is in zicht.

Tot snel.

Update: inmiddels bijna winter. Misschien eerst maar wat lichttherapie om de motivatie op te wekken :-) Te druk momenteel nog met andere prioriteiten, waaronder Webiteers.

7 reacties

  1. Stuffing Envelopes Jobs and Work at Home Stuffing Envelopes Information. How to make money stuffing envoelpes at home. Stuffing envoelpes from home can be a real home job.

  2. Over het verschil tuessn een Belg die dit bekijkt en jouw moslimvrienden: volgens mij zijn een moslim en een terrorist niet hetzelfde, toch? Dat hebben ze ons hier toch altijd mooi geleerd. En over zelfspot? Als je daaronder verstaat dat een Belg zonder boe of ba op zich moet laten kakken ben ik effe niet helemaal akkoord. Het beeld van Belgen als typetjes e0 la die vuurwerkverkoper, een vuurwerkshop naast een frituur, kippen-en schapengeluiden op de achtergrond, komaan zeg Belgieb als landje waar allerlei illegale praktijkjes kunnen die door terroristen kunnen worden gebruikt? En daarbij met geen woord reppen dat Nederlanders gewoon niet met vuurwerk omkunnen omdat ze het maar een maal per jaar mogen kopen.Inderdaad, in ben fier op mijn identiteit, vandaar dat ik ze even recht zet.Zie je jongens . deze blog kun je onmogelijk nog saai noemen J.

  3. Dat klopt helemaal! Als je dus op het fipmjle van zou stemmen, dan moet Jan Kooijman deze laarzen aantrekken Weet je ook waar de 2 andere foto’s zijn genomen?

Laat een reactie achter.