Vakantie. 3 lange weken vakantie.

Zo, na enkele maanden zweten en ploeteren is nu het moment van genieten aangebroken: vakantie. Van 10 september tot 4 oktober lekker even niets moeten, maar alles mogen. En daar ben ik ook wel aan toe, meer dan andere jaren. Ik ben niet zo iemand van vakanties. Na een paar dagen begint het alweer te jeuken, moet ik wat doen. Eerst maar eens beginnen met het kopen van een luchtbevochtiger voor die droge cv verwarming hier en natuurlijk een fraaie brievenbus van onze grote vrienden.

Vakantie meer dan alleen rust
Meer dan andere jaren besef ik nu ook dat vakantie meer is dan alleen een paar dagen bijkomen en tot rust komen. Het is ook een periode waarvoor je tijd hebt voor bezinning. Even stilstaan en nadenken waar je staat, wat je doet, maar ook vooral wat je wilt doen.

Plannen en planning
De komende weken zal ook ik eens alles op een rijtje zetten. Wat wil ik dit jaar nog bereiken? Wat wil ik volgend jaar bereiken en belangrijker, wat daarna? Zowel prive als zakelijk natuurlijk, want ik ben wel iemand die beide in balans moet hebben om me op beide vlakken ook goed te voelen en goed te doen. Prive is er veel gebeurd de afgelopen maanden, wat zakelijk ook zijn impact heeft gehad. Andersom staat op zakelijk gebied nu het een en ander te gebeuren, ook iets waar ik nog even goed over na wil denken. Dus toch maar eens mijn plannen als planning verwerken.

Bier
En nu eerst een biertje. Het weer is er naar en ik heb tenslotte vakantie.

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.