Alles over Google’s nieuwe merkenbeleid op SMT

Ook benieuwd hoe het nieuwe merkenbeleid van Google in elkaar steekt? Welke juridische mogelijkheden en vooral ook onmogelijkheden dit nieuwe beleid met zich meebrengt? 14 september gaat het nieuwe beleid in en wanneer je hier meer over wilt weten kan ik je aanraden om naar de eerstvolgende Search Marketing Thursday (SMT) te gaan. Deze is op 23 september a.s en start om 16.00 met een zeer interessant programma.

Programma 16:00

Case adverteerder: Relaunch VGZ.nl
Door: Nina Bauman, Uvit
Als je meer wilt weten over hoe je bestaande website moet migreren naar wat nieuws, dan moet je hierbij aanwezig zijn. VGZ.nl heeft in juli de website opnieuw gelanceerd. Nina zal toelichten hoe deze migratie is ingezet en verlopen.

Het nieuwe Google Adwords merkenbeleid
Door: Marieke Houben, Google
Vanaf 14 September gaat het nieuwe Google AdWords merkenbeleid in, Marieke zal tijdens deze SMT ingaan op de gevolgen hiervan. Als je echter wilt weten welke juridische gevolgen dit heeft, volg dan ook zeker de sessie hierna van Arnoud.

Het nieuwe Google Adwords merkenbeleid
Door: Arnoud Engelfriet, ICT Jurist
Zoals gezegd, wil je weten wat nu de mogelijkheden zijn om je concurrentie dwars te zitten of mee te liften op hun naamsbekendheid, kom dan ook zeker naar deze sessie.

Site Clinic
De SMT wordt traditiegetrouw afgesloten met de Site Clinic, waarbij diverse door het publiek aangedragen websites onder de loep worden genomen door 3 SEO experts. Zij geven tips over verbeterpunten op het gebied van usability en vindbaarheid.

Interesse om te komen? Meld je even aan! Ik kan er zelf helaas niet bij zijn in verband met zowel vakantie als een belangrijke verjaardag 🙂

Update: na de SMT is er gelegenheid om vanaf 18.00 als ‘vakidioten’ onder elkaar een hapje te doen in een restaurantje in de buurt. Aanmeldingen hiervoor graag indienen bij Lennert de Rijk van Internet Advantage op lennert [at] internetadvantage [punt] com.

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.