Uitslag van de grote Robijn Stralend Wit test

Het begon allemaal met een witte broek. Zonder ook nog maar iets actiefs gedaan te hebben zaten er al diverse onverklaarbare roze vlekjes in de broek, kort nabij de knie. Zie foto 1:

firstaltlink

Na aanzicht van de vlek volgde een tweet van mijn kant, waarin ik aangaf dat een witte broek natuurlijk een fail is, zeker met vlekken erin. Medetwitteraarster @Djeeenie volgde snel met een reactie inclusief oproep naar Unilever om hierop te reageren.

Aan het eind van de dag was het Astrid Pieterse die vanuit Unilever reageerde met de melding dat ik een fles Robijn Stralend Wit zou ontvangen bij verstrekken van mijn adresgegevens.

En zo geschiedde, de volgende dag werd de fles opgestuurd en die dag die daarop volgde kwam deze ook netjes aan. Omdat ik erg in de weer ben met de nieuwbouwwoning kan ik nu pas de uitslag van de test melden en mijn mening over het product Robijn Stralend Wit kenbaar maken.

Het resultaat

Hoewel ik hier natuurlijk vanalles neer zou kunnen zetten, eerst het resultaat in fotoformaat:

altlink

Zoals te zien is zijn vrijwel alle vlekjes verdwenen. Er is nog een heel piepklein beetje blijven zitten in de broek, verwaarloosbaar omdat het niet opvalt, tenzij je van dichtbij heel goed kijkt. Hierbij zal ik overigens ook direct melden dat ook andere wasmiddelen deze vlek er nadien niet uit hebben gekregen. Hardnekkig goedje.

Wat ik verder een groot pluspunt van Robijn vind is de geur die achterblijft in de kleding: echt super fris. Wat mij betreft het overstappen waard, ik heb het namelijk ook wel eens anders meegemaakt met wasmiddelen.

Tot slot

Dit is natuurlijk een mooi voorbeeld van webcare en het benutten van online mogelijkheden om je product onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Unilever heeft het voorval mooi opgepakt en aangetoond dat het goed de eigen merken op sociale netwerken in de gaten houdt.

En Robijn Stralend Wit? De test wat mij betreft doorstaan, aangezien de broek er op het oog als nieuw uitziet en erg fris ruikt. Hoewel de prijs wat hoger ligt dan andere goedkopere wasmiddelen, maakt de geur en kwaliteit veel goed. Maar ik zou zeggen, probeer het zelf! Elke grote supermarkt verkoopt het.

Oh, en nee, ik ben niet betaald voor deze post (buiten de gratis fles Robijn om dan).

2 Comments

  1. Of ik ben kleurenblind, of die 2e foto laat een grijze broek zien? Dus als robijn denkt haar wit te beschermen door de kleding donkerder te maken en daardoor vlekken te verbergen…..

    😉

    PS. totally agree upon the Webcare, #fantastisch

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.