#ISMI10 een groot succes – bekijk de presentaties

Voor hen die niet aanwezig waren op het eerste Indenty Search Marketing Insights hierbij een post met links naar alle op dit moment beschikbare presentaties. Het event, met zo’n 175 tot 200 bezoekers geen onverdeeld succes, is de afgelopen 4 weken vormgegeven en tot leven gekomen. Met sprekers van Google, Jaludo, Onetomarket, Yonego, Goodmoodkid en Indenty was het programma perfect gevuld. Door een sterke focus op SEO zijn alle facetten van SEO, zoals ranking factoren, updates, linkbuilding, local seo en de combinatie hiervan met Google analytics de revue gepasseerd. Ook enkele tips en trucs op het gebied van SEA zijn besproken. Hieronder heb ik alle op dit moment beschikbare presentaties geplaatst. Ik ben benieuwd naar wat jullie er van vonden!

SEO Ranking Factoren – Roy Huiskes

Google Mayday – Tom Visser

Linkbuilding tips & tricks – Dennis Sievers

Advanced PPC tactics – Joris Toonders

Analytics for SEO – Heini van Bergen
Bekijk de presentatie hier: http://www.slideshare.net/secret/CIke6XZBdSceSp

Measuring Local Search – Martijn Beijk

2 Comments

  1. Allemaal uitermate goede presos (maar ik had dan ook niet anders verwacht van jullie) – alhoewel ik het specifiek noemen van een 6 jaar oud patent zelf niet al te relevant vindt (Roy, ik kijk naar jou :)).

  2. Bedankt Barry – was enorm leuk om te organiseren samen met collega’s en organisaties in hetzelfde vakgebied. De reacties zijn erg positief op het event, en wellicht gaan we volgend jaar weer knallen!

    Overigens is de presentatie van Roy deels gevoed met hetgeen op SMX Londen is gepresenteerd. Het random vs reasonable surfer model hoort daar ook bij 🙂

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.