SEO Site Structuren en Conversie Attributie @ SMT

Altijd al meer willen weten over hoe je een website SEO vriendelijk op moet bouwen? Krijg je regelmatig klanten met websites die technisch de basis niet op orde hebben? Tijdens de aankomende Search Marketing Thursday neemt…

SEO Guru Alain Sadon je mee door het land van de zoekmachine vriendelijke websites: hoe bouw je die?

Conversie Atrributie

De tweede sessie is in handen van Wolter Tjeenk Willink, die een uitgebreide toelichting zal geven over conversie attributie en het belang daarvan. Het toewijzen van de conversie (omzet) aan het laatst gemeten kanaal dat de bezoeker heeft geleverd is namelijk old school. De online marketingmix bestaat uit steeds meer kanalen, en voordat een bezoeker uiteindelijk converteert is de kans heel groot dat zij eerst via meerdere kanalen op de website zijn gekomen.

Site Clinic

Als afsluiting volgt de altijd populaire Site Clinic. Tijdens deze sessie kunnen bezoekers van het SMT websites aandragen die door een panel van SEO experts worden geanalyseerd. Uiteraard volgen uit de analyses concrete tips om de website op het gebied van SEO en conversie te verbeteren. Ditmaal zal ikzelf (Indenty), Lenny de Rooy (Tribal) en Frank Husmann (Search Factory) zitting nemen in het panel.

Meld je nu aan voor de Search Marketing Thursday

Genoeg voer om voor naar Utrecht af te reizen. De aankomende Search Marketing Thursday is namelijk op donderdag 15 april vanaf 16.00 bij Seats2Meet, Utrecht. Meld je aan op www.searchmarketingthursday.nl en wegens toenemende drukte: vol is vol.

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.