Een eerste post is maar een eerste post

In het kader van eens moet de eerste keer zijn vind je hier de eerste openingspost van het weblog van mezelf. De komende weken, hopelijk maanden en wellicht zelfs jaren zal ik hier regelmatig schrijven over het topic online marketing en alle facetten die daarmee te maken hebben. Daarnaast blijft het een persoonlijk weblog, dus kijk niet vreemd op als er ook eens een persoonlijke post wordt geplaatst.

Ik zal overigens soms zowel Nederlands als Engelstalig posten, afhankelijk van de doelgroep van de post. Misschien dat ik dat op termijn nog eens ga scheiden, afhankelijk van de hoeveelheid en succes van de posts.

For the English readers

Welcome to my personal blog, where I hope to write some fine and newsworthy articles about all aspects of online marketing, and of course, some personal stuff I find interesting. I will post in Dutch and English, depending on the target group. My English posts probably will show up on Searchcowboys as well, where I am a guestblogger.

Hope you have much fun reading my posts, and feel free to let me know what you think of them.

2 Comments

  1. Ik ben benieuwd naar de berichten die jij hier gaat posten. De eerste is in ieder geval een zeer waardevolle! Ik ga het zeker volgen. Hopelijk hou je het vol om regelmatig te posten.

  2. Hi Jeroen,

    Thanks, het is een kwestie van volhouden, maar het loont over het algemeen. Momenteel maar even in een bestaand jasje en Engelse / NL door elkaar, en op termijn zien we verder.

Leave a Comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.